· 

schilderij davidji

Deze afbeelding inspireerde me. Een oude man die niet geleden heeft onder zijn leeftijd. En niet lijkt te lijden in deze wereld. Hoe kan iemand zo'n rust en vrede uitstralen? Als ouwe vent nota bene? Waarom is hij niet gefrustreerd, hebzuchtig of moe van het leven? Hij lijkt te weten wat hij doet met z'n leven en er plezier in te hebben. Het heeft hem alleen maar sterker en mooier gemaakt. Net als een diamant, hoe meer hij geslepen wordt, hoe meer hij schijnt. De prachtige spirit van deze man raakte me en dus maakte ik een schilderij van hem.
En wat een toeval, een week later kwam ik deze afbeelding opnieuw tegen in een tijdschift van een vriendin van me. Deze keer stond zijn levensverhaal erbij en het was nog mooier dan wat ik me erbij had voorgesteld. Deze meneer noemt zichzelf "Davidji". Hij werkte 20 jaar als zakenman op Wall Street. Op een dag liep hij over de stoep toen een zwerver zijn been greep en zei "wat zullen ze op jouw grafsteen schrijven?". Deze vraag raakte Davidji diep, en hij begon aan een radicale levensverandering.
Nu, vele jaren later, is hij een bekende meditatie leraar en auteur van vele boeken. Hij geeft vele workshops en retraites over de hele wereld. Wat is het gezicht van een vredig en vervullend leven toch mooi!

 

Susan Steenhuis Art

Lauriertstraat 80

5643 AZ Eindhoven

susansteenhuis@gmail.com

kvk: 70414297

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Uniek en authentiek

 

 

 

Veilig online betalen via uw eigen bank.


© 2019 Susan Steenhuis Art