IARC, Esch-sur-Alzette,Luxembourg

5-8 september 2019

 

Op de International Animal Rights Conference 2019 waren twee werken van mij te zien. Dierenrechten zijn een grote drijfveer en het is voor mij echt een droom die uitkomt om op zo’n conferentie als vegan kunstenaar, samen met anderen, te kunnen exposeren. Namens The Art of Compassion Project hebben Helen Barker en Philip McCullouch-Downs op deze conferentie de prachtige expositie georganiseerd en een presentatie gegeven.

 


Vegfest London, UK

26-27 oktober 2019

 

Twee van mijn anti-jacht schilderijen zijn deze dag te zien op het Vegfest in Londen, UK. Dit is het grootste en meest succesvolle vegan festival van Engeland! Dankzij The Art Of Compassion Project wordt er deze keer weer een prachtige expositie gehouden waarvan de opbrengst gedoneerd zal worden aan de Hunt Saboteurs Association. Het thema van de expositie is dan ook bloedsporten en jagen, en de kunstenaars hebben specifiek hiervoor werken ingezonden. Gelukkig had ik er al een paar liggen :)


SeeYou@Art Amsterdam

14 september 2019

 

Mijn kunst is deze dag te zien in de foodhallen in Amsterdam. Seeyou@art organiseert deze interactieve tentoonstelling tussen kunstenaars, publiek en de buurt. Dit is een hele mooie kans om prachtig werk te zien, workshops bij te wonen en kunstenaars te ontmoeten!

14 september zal het thema "Who?" zijn en staat de tentoonstelling in het teken van identiteiten.

 

Ik hoop je deze dag te ontmoeten!

 


Veganfest, Asheville US

9 juni 2019

 

Een replica van mijn wolf is op deze dag te zien op het veganfest in Asheville, US. De opbrengst van de verkoop gaat naar het Brother Wolf Animal Rescue in Ashville. Deze vrijwiilligersorganisatie zet zich in voor de opvang, verzorging en adoptie van dieren in nood.

Wat geweldig om hieraan deel te mogen nemen!


Vegan street day Stuttgart

8 & 9 juni 2019

 

Een replica van mijn leeuw is op deze dag te zien op het vegan straatfestival in Stuttgart. De opbrengst van de verkoop gaat naar de Velvet Monkey Foundation, een een non-profit centrum van 23 hectare voor revalidatie, onderwijs en opvang voor vervet-apen, in de buurt van de stad Tzaneen, Zuid-Afrika. Wat een eer om hieraan deel te mogen nemen!


Veiling voor katten, Beijin China

6-13 mei 2019

 

Een replica van mijn schilderij "Drinking Cat" doet mee aan een veiling voor geredde katten in Beijing. De opbrengst wordt gedoneerd aan TACN, een vrijwilligersorganisatie die recent 14 katten heeft gered om ze van onderdak, voeding en medische zorg te voorzien. Helaas worden katten in China verhandeld en gegeten.

Na mijn eigen ervaring met straatkatten in Cambodja voelde ik me sterk geroepen om mee te doen aan dit project. 


Vegfest Brighton, UK

23 & 24 maart 2019

 

Drie van mijn kunstwerken zijn op 23 en 24 maart te zien op het VegFest Brighton in Engeland! The Art of Compassion Project exposeert daar met werk van veganistische kunstenaars van over de hele wereld. VegFest is het grootste en meest succesvolle vegan-festival van de UK. Er komen inspirerende sprekers en er is veel kunst, muziek, cabaret en nog veel meer! Alle opbrengst van deze expositie zal gedoneerd worden aan Animal Equality UK.


Bij Albrect  Eindhoven

november 2018 - september 2019

 

Ik ben super blij en trots want vanaf 1 november hangt mijn kunst in restaurant Bij Albrecht in hartje Eindhoven! Wat een eer om mijn kunst te kunnen laten zien op een plek waar duurzaamheid en veganisme met zo veel passie samen komen. Dit veganistische restaurant is de plek om lekker, duurzaam en gezond te eten. En het is er ook nog eens super gezellig kan ik je zeggen. Manfred en Bernadette, dankjulliewel!

 


2019 Art of Compassion Project

Lopend

 

Wauw, daar issie dan! Deze kalender is een samenwerking van veganistische kunstenaars die deelnemen aan de Art Of Compassion Project. 100 % van de opbrengst gaat naar de organisatie Chilis on Wheels, die daklozen over heel Amerkia een gratis gezonde vegan maaltijd aanbieden. Wat een eer om hieraan deel te mogen nemen! Je kunt de kalender voor 10 euro bestellen via onderstaande link. Mijn kunstwerk zie je bij de maand augustus.

 


Plant Based festival Beijing, China

22 september 2018

 

Wauw, daar gaan drie replica's van mijn kunstwerken naar een POP up Plant Based Expositie in Beijing. Deze expositie wordt georganiseerd door TACN, een vrijwilligers organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn in China, maar ook wereldwijd.


 

Susan Steenhuis Art

Lauriertstraat 80

5643 AZ Eindhoven

susansteenhuis@gmail.com

kvk: 70414297

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Uniek en authentiek

 

 

 

Veilig online betalen via uw eigen bank.


© 2019 Susan Steenhuis Art