SEEYOU@ART AMSTERDAM

14 september 2019

 

Mijn kunst is deze dag te zien in de foodhallen in Amsterdam. Seeyou@art organiseert deze interactieve tentoonstelling tussen kunstenaars, publiek en de buurt. Dit is een hele mooie kans om prachtig werk te zien, workshops bij te wonen en kunstenaars te ontmoeten!

14 september zal het thema "Who?" zijn en staat de tentoonstelling in het teken van identiteiten.

 

Ik hoop je deze dag te ontmoeten!

 


Vegfest brighton 2019

23 & 24 maart 2019

 

Drie van mijn kunstwerken zijn op 23 en 24 maart te zien op het VegFest Brighton in Engeland! The Art of Compassion Project exposeert daar met werk van veganistische kunstenaars van over de hele wereld. VegFest is het grootste en meest succesvolle vegan-festival van de UK. Er komen inspirerende sprekers en er is veel kunst, muziek, cabaret en nog veel meer! Alle opbrengst van deze expositie zal gedoneerd worden aan Animal Equality UK.


Bij Albrect

Lopend

 

Ik ben super blij en trots want vanaf 1 november hangt mijn kunst in restaurant Bij Albrecht in hartje Eindhoven! Wat een eer om mijn kunst te kunnen laten zien op een plek waar duurzaamheid en veganisme met zo veel passie samen komen. Dit veganistische restaurant is de plek om lekker, duurzaam en gezond te eten. En het is er ook nog eens super gezellig kan ik je zeggen. Manfred en Bernadette, dankjulliewel!

 


2019 Art of Compassion Project Calendar

Lopend

 

Wauw, daar issie dan! Deze kalender is een samenwerking van veganistische kunstenaars die deelnemen aan de Art Of Compassion Project. 100 % van de opbrengst gaat naar de organisatie Chilis on Wheels, die daklozen over heel Amerkia een gratis gezonde vegan maaltijd aanbieden. Wat een eer om hieraan deel te mogen nemen! Je kunt de kalender voor 10 euro bestellen via onderstaande link. Mijn kunstwerk zie je bij de maand augustus.