Bij Albrect

Ik ben super blij en trots want vanaf 1 november hangt mijn kunst in restaurant Bij Albrecht in hartje Eindhoven! Wat een eer om mijn kunst te kunnen laten zien op een plek waar duurzaamheid en veganisme met zo veel passie samen komen. Dit veganistische restaurant is de plek om lekker, duurzaam en gezond te eten. En het is er ook nog eens super gezellig kan ik je zeggen. Manfred en Bernadette, dankjulliewel!

 


2019 Art of Compassion Project Calendar

Wauw, daar issie dan! Deze kalender is een samenwerking van veganistische kunstenaars die deelnemen aan de Art Of Compassion Project. 100 % van de opbrengst gaat naar de organisatie Chilis on Wheels, die daklozen over heel Amerkia een gratis gezonde vegan maaltijd aanbieden. Wat een eer om hieraan deel te mogen nemen! Je kunt de kalender voor 10 euro bestellen via onderstaande link. Mijn kunstwerk zie je bij de maand augustus.