online kunst kopen, de pros en de cons

Je hebt een lege muur en een visioen van een prachtig kunstwerk wat je daar wilt ophangen. Je kunt een galerij binnen lopen en een mooi doek uitzoeken maar dat kost veel geld, tijd en wie is nu die kunstenaar die dat doek gemaakt heeft?
Online kunst kopen is een uitkomst voor zowel de kunstkoper als de kunstenaar zelf, mits er goede voorwaarden zijn. Zo is een veilige transport, bedenktijd en retourbeleid belangrijk.

 

Wanneer je bij mij online een schilderij koopt heb je 30 dagen recht op gratis retourneren. Je kunt hem dus een maand op proef nemen! Ook is betaling in termijnen mogelijk. Na aankoop kom ik het schilderij persoonlijk op afspraak bij je afleveren om er zeker van te zijn dat het niet beschadigd tijdens de transport en om even een praatje maken.


Pros van online kunst kopen:

 1. - Je kunt lekker op de bank iets moois uitzoeken
 2. - Je bent minder tijd kwijt dan wanneer je naar een galerij toe moet
 3. - De prijs van de schilderijen is online goedkoper omdat er geen commissie (gebruikelijke 50%) aan de galerij betaald hoeft te worden
 4. - Je hebt contact met de kunstenaar zelf


Cons van online kunst kopen:

 1. - Er bestaat onzekerheid over het schilderij, hoe ziet het er in het echt uit? Past het wel bij mijn interieur? Dit ondervang ik door vele foto’s van het schilderij te maken en je 30 dagen bedenktijd te geven met de optie gratis retourneren.
 2. - Het kan beschadigen tijdens de verzending.
 3. Dit ondervang ik door zelf mijn mijn auto het schilderij te komen brengen.
 4. - Het betalen van een groot bedrag via een webshop is een drempel.
 5. De verbinding van mijn webshop is beveiligd en verloopt via Ideal. Daarnaast is betalen in termijnen mogelijk, ook is cash betalen bij aflevering mogelijk.


Heb je vragen of twijfels, neem gerust contact op!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

Susan Steenhuis Art

Lauriertstraat 80

5643 AZ Eindhoven

susansteenhuis@gmail.com

kvk: 70414297

 • Geen verzendkosten
 • 30 dagen gratis retourneren
 • Uniek en authentiek

 

 

 

Veilig online betalen via uw eigen bank.


© 2019 Susan Steenhuis Art