· 

self love

Wat is er meer magisch dan ons lichaam? Het is het voertuig voor onze geest. Voertuigen zijn er in vele vormen, kleuren en maten. Het vergelijken van hun zou dom zijn. Ieder voertuig is hier om een andere passagier te dienen, met een andere reis en een andere bestemming. Ik besefte dat wanneer ik mijn voertuig oprecht kan accepteren en waarderen, ik pas echt kan genieten van de reis van het leven.

 

 

 

ENG:

 

What’s more magical and beautiful than our body? It’s the vehicle for our spirit. Vehicles come in many shapes, colors and sizes. Comparing them would be foolish. Each one is here to serve a different passenger, with a different journey and a different destination. I realized that when I truly start accepting my vehicle, I will fully enjoy the journey of life.

 

 


 

Susan Steenhuis Art

Lauriertstraat 80

5643 AZ Eindhoven

susansteenhuis@gmail.com

kvk: 70414297

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Uniek en authentiek

 

 

 

Veilig online betalen via uw eigen bank.


© 2019 Susan Steenhuis Art