· 

Ealge fly

De adelaar is de koning van de lucht. Hij vliegt op de hoogste, eenzaamste hoogtes maar blijft met zijn stevige klauwen goed gegrond. Hij kan met zn mystieke ogen recht in de zon kijken zonder te knipperen. In mijn schets beweegt hij zich in perfecte balans tussen zon en wolken, licht en duisternis. De zon onder zijn rechter vleugel, de wolken onder zijn linker.

 

De adelaar is een symbool van geestelijke kracht en groei. Hij zegt: schrik niet terug voor je eigen capaciteiten en laat zowel de voorspoed als tegenspoed je sterker maken en voeden. Hoe sterker je met je beide benen op de grond staat, hoe verder je je kunt ontwikkelen.

 

 

 

ENG:

 

The eagle is the king of the sky. He flies at the highest, loneliest heights but remains grounded with his sturdy claws. With his mystical eyes he can look straight into the sun without blinking. In my sketch he flies in perfect balance between sun and clouds, light and darkness. The sun under his right wing, the clouds under his left.
The eagle is a symbol of spiritual strength and growth. He says: do not be afraid of your own abilities and let both prosperity and adversity strengthen and nurture you. The stronger you stand with both feet on the ground, the further you can develop.

 


 

Susan Steenhuis Art

Lauriertstraat 80

5643 AZ Eindhoven

susansteenhuis@gmail.com

kvk: 70414297

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Uniek en authentiek

 

 

 

Veilig online betalen via uw eigen bank.


© 2019 Susan Steenhuis Art