· 

vandaag was de dag

Vandaag was de dag...
Na een goeie mantra-meditatie besloot ik om mn kunst in het openbaar te gaan verspreiden. Gewoon, zodat iemand anders het zou kunnen vinden.
Ik had dit idee al langer in mn hoofd maar nu voelde ik dat ik er klaar voor was!
Ik nam kleine reproducties van Jimi, Davidji en Trump en deed ze in een fotolijstje. Op de achterkant schreef ik leuke aanmoedigingen zoals "peace and love" of "find your inner hippie". Sprong op mn fiets en daar ging ik!
Mn eerste stop was een bushokje, daar zette ik Jimi op het bankje. Daarna plaatste ik Davidji voor een kerk en ten slotte kwam Trump rustig in een parkje te  zitten.
Toen ik terug fietste voelde ik me euforisch. De zon scheen op mn bolletje en de hele wereld was mooi.. Waaah ik heb net vrije liefde in de maatschappij verspreid! En toen realiseerde ik me dat al het leven in essentie liefde is... Wat een trip! Ik fietste langs het bushokje waar ik Jimi 15 minuten geleden geplaatst had. In een oogopslag zag ik een jongen met het fotolijstje in zijn hand. Naast hem stond een verhuisdoos op de grond. Hij hield het lijstje stevig vast, alsof hij het wilde knuffelen. Waauw dacht ik, mensen houden echt van mn kunst! Dit moet mijn levensroeping zijn! 
Ik kon niet stoppen met lachen en moest bijna huilen zo gelukkig voelde ik me.
Eenmaal thuis aangekomen vertelde ik deze geweldige ervaring tegen mn vriend.
Hij zei "Suus, weet je zeker dat die jongen in het bushokje niet gewoon het lijstje mee wilde nemen? Zonder jouw afbeelding van Jimi?"
Shit... Hij had waarschijnlijk gelijk..

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

Susan Steenhuis Art

Lauriertstraat 80

5643 AZ Eindhoven

susansteenhuis@gmail.com

kvk: 70414297

  • Geen verzendkosten
  • 30 dagen gratis retourneren
  • Uniek en authentiek

 

 

 

Veilig online betalen via uw eigen bank.


© 2019 Susan Steenhuis Art